Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Βροχές το Σάββατο – Βελτίωση την Κυριακή

Σύντομη σε διάρκεια θα είναι η κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα το Σάββατο με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες μικρής διάρκειας που κατά τόπους θα είναι ισχυρές από τις μεσημβρινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ηπειρωτικά

Πιο συγκεκριμένα, τις απογευματινές και βραδινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν τη Θράκη θα εκδηλωθούν καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους. 

Παράλληλα μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα δυτικά και τα βόρεια, πτώση που θα συνεχιστεί και την Κυριακή

Για το Σάββατο Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς Νότια Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα ορεινά περιμένουμε στην Αττική, παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή θα σχηματιστούν τοπικές νεφώσεις αρχικά στα βορειοανατολικά και τις απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
ππηγη

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo