Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013
Κουκουβάγια (ντάκος)
Παίρνουμε παξιμάδι
κρίθινο, βαρύ, το βρέχουμε πολύ λίγο και
το τινάζουμε να φύγει το νερό, αν θέλουμε
το ραντίζουμε και με ρακή.
Ψιλοκόβουμε μια ντομάτα,
τρίβουμε πάνω στην ντομάτα ξινομυζήθρα
ή φέτα, ρίχνουμε καλή ρίγανη (Αμαριώτικη)
και τέλος ραντίζουμε με λίγο λάδι.
< Η Αμαριώτικη ρίγανη
έχει επτά φορές περισσότερα αιθέρια
έλαια από τις υπόλοιπες, άλλο πράμα!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια: