Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΚΤ 11 Ανοιχτή παρουσίαση του Προγράμματος "Tέχνη με στόχο την πρόληψη" σε γονείς και εκπαιδευτικούς

Φωτογραφία εξωφύλλου
ΟΚΤ
11

  • Κέντρο πρόληψης,συμβουλευτικής και δραματοθεραπείας “Μετάβαση”,Καλλιρρόης 78 (πλησίον μετρό Συγγρού-Φίξ)
Το κέντρο Πρόληψης Συμβουλευτικής και Δραματοθεραπείας «Μετάβαση» πραγματοποιεί ανοιχτή παρουσίαση του προγράμματος “Τέχνη με στόχο την πρόληψη”. Γονείς και εκπαιδευτικοί και θα έχουν την ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με την αξία της πρόληψης της ψυχικής υγείας των παιδιών του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο οι τεχνικές της Δραματοθεραπείας μπορούν να αξιοποιηθούν γι' αυτό το σκοπό και να δράσουν αποκτώντας προσωπική, βιωματική εμπειρία της μεθόδου. (Όι συμμετέχοντες παρακαλούνται να φοράνε άνετα ρούχα.)

Σάββατο 11/10/14
Ωρα:6.00-8.00

Συντονίστριες: Άννα Λούζη (Ψυχολόγος-Δραματοθεραπεύτρια)
Φωτεινή Καπή (Δραματοθεραπεύτρια-Ψυχοπαιδαγωγός-Ηθοποιός)

Tο πρόγραμμα “Τέχνη με στόχο την πρόληψη” για παιδιά Νηπ.-Β΄Δημοτικού στοχεύει στην προσωπική ανάπτυξη των παιδιών, μέσα από τις ποικίλες δυνατότητες που προσφέρουν οι μύθοι, τα παραμύθια, οι κατασκευές, η ζωγραφική, η φωτογραφία και οι τεχνικές του δράματος και θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Οκτώβριος-Ιανουάριος 2014 στο κέντρο "Μετάβαση"

Κέντρο πρόληψης,συμβουλευτικής και δραματοθεραπείας “Μετάβαση”,Καλλιρρόης 78 (πλησίον μετρό Συγγρού-Φίξ)/Τηλ. επικοινωνίας:6936917903,6938151629

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo