Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ο ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ Φαέθων Κέντρο Αυτογνωσίας

Κέντρο ΦαέθωνΚυριακή 5 Οκτωβρίου Ο ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΙΟΥ ΚΑΠΡΟΥ Ο 4ος άθλος του ήρωα ήταν σύλληψη του Ερυμάνθιου Κάπρου, ενός τεράστιου και επιθετικού αγριογούρουνου που έσπερνε τον τρόμο και κατάστρεφε τα σπαρτά των χωρικών στην περιοχή του Ερύμανθου της Αρκαδίας, ενώ με τους χαυλιόδοντές του ξέσκιζε όποιο ζώο έβρισκε μπροστά του. Στο εργαστήρι θα διερευνήσουμε ποια προσωπικά εσωτερικά κομμάτια αντιπροσωπεύει για κάθε έναν ο κάπρος αλλά και τα άλλα πρόσωπα που εμφανίζονται στον άθλο πώς σχετίζεται με αυτά τα κομμάτια και αν είναι χρησιμότερο να τα «σκοτώσει» ή να τα «συλλάβει».Ώρα: 6:30-8.30 Κόστος συμμετοχής ανά εργαστήριο: 15€Η συμμετοχή σε κάθε εργαστήριο δεν αποτελεί δέσμευση για όλη την σειρά.Συντονίστρια: Φωτεινή Καπή (Δραματοθεραπεύτρια-Ψυχοπαιδαγωγός-Ηθοποιός)Το εργαστήριο είναι βιωματικό. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία. Για την καλύτερη διεξαγωγή του όμως, σας παρακαλούμε να φοράτε άνετα ρούχα και κάλτσες.Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, περιορισμένος αριθμός θέσεων.Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο http://faethoniasis.gr/%CE%BF-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B6%CF%85%CE%B3%CE%BF/
Αύριο στις 6.30 σας περιμένω στον εξαιρετικό χώρο του κέντρου "Φαέθων" να επεξεργαστούμε τον άθλο "Η σύλληψη του Ερυμάνθιου Κάπρου" στο πρώτο από τα μηνιαία εργαστήρια Δραματοθεραπείας με αφορμή το μύθο του Ηρακλή!
Φαέθων Κέντρο Αυτογνωσίας
Αύριο στις 6.30 σας περιμένω στον εξαιρετικό χώρο του κέντρου "Φαέθων" να επεξεργαστούμε τον άθλο "Η σύλληψη του Ερυμάνθιου Κάπρου" στο πρώτο από τα μηνιαία εργαστήρια Δραματοθεραπείας με αφορμή το μύθο του Ηρακλή!



Κέντρο Φαέθων
Κυριακή 5 Οκτωβρίου 
Ο ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΙΟΥ ΚΑΠΡΟΥ
Ο 4ος άθλος του ήρωα ήταν σύλληψη του Ερυμάνθιου Κάπρου, ενός τεράστιου και επιθετικού αγριογούρουνου που έσπερνε τον τρόμο και κατάστρεφε τα σπαρτά των χωρικών στην περιοχή του Ερύμανθου της Αρκαδίας, ενώ με τους χαυλιόδοντές του ξέσκιζε όποιο ζώο έβρισκε μπροστά του. Στο εργαστήρι θα διερευνήσουμε ποια προσωπικά εσωτερικά κομμάτια αντιπροσωπεύει για κάθε έναν ο κάπρος αλλά και τα άλλα πρόσωπα που εμφανίζονται στον άθλο πώς σχετίζεται με αυτά τα κομμάτια και αν είναι χρησιμότερο να τα «σκοτώσει» ή να τα «συλλάβει».
Ώρα: 6:30-8.30 
Κόστος συμμετοχής ανά εργαστήριο: 15€
Η συμμετοχή σε κάθε εργαστήριο δεν αποτελεί δέσμευση για όλη την σειρά.
Συντονίστρια: Φωτεινή Καπή (Δραματοθεραπεύτρια-Ψυχοπαιδαγωγός-Ηθοποιός)
Το εργαστήριο είναι βιωματικό. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία. Για την καλύτερη διεξαγωγή του όμως, σας παρακαλούμε να φοράτε άνετα ρούχα και κάλτσες.
Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο http://faethoniasis.gr/%CE%BF-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%BF%CF%…/

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo