Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Β. Καπερνάρος σχετικά με την επιβολή του ΕΝΦΙΑ: "Είναι ή ηλίθιοι ή ανίκανοι"

Β. Καπερνάρος σχετικά με την επιβολή του ΕΝΦΙΑ: "Είναι ή ηλίθιοι ή ανίκανοι"
"Με την επιβολή του ΕΝΦΙΑ, αυτή η κυβέρνηση, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει καμία επαφή με την Ελληνική κοινωνία και τις ανάγκες της" τονίζει σε δήλωση του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος.
"Δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι το πρόβλημα του μέσου Έλληνα δεν είναι ο αριθμός των δόσεων του ΕΝΦΙΑ αλλά το γεγονός ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ να πληρώσει" τονίζει με νόημα.
"Πώς είναι δυνατό φορολογούμενος με στεγαστικό δάνειο πρώτης κατοικίας να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε έναν τέτοιο φόρο; Πώς γίνεται να ανταποκριθεί μία οικογένεια με παιδιά; Πώς θα πληρώσει ο άνεργος που είχε την ατυχία να λάβει ως κληρονομιά ένα σπίτι;" αναρωτιέται ο Βασίλης Καπερνάρος που στη συνέχεια ξεσπαθώνει κατά της κυβέρνησης:
"Είναι ηλίθιοι ή ανίκανοι εκείνοι που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ξεπεράστηκε κάθε όριο ανοχής του Έλληνα φορολογούμενου, ότι δεν αντέχει κανείς τέτοιους φόρους και ειδικά από ανθρώπους που για να κάνουν 100 δόσεις προς την εφορία θα πρέπει να ρωτήσουν τα αφεντικά τους, την τρόικα τους. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις, ηλιθιότητας και ανικανότητας, παραμένουν επικίνδυνοι και θα πρέπει να δώσουν λόγο για την επίθεση που έχουν εξαπολύσει κατά των Ελλήνων".
ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo