Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ! Ο Πάνος Καμμένος έσπασε και την παραγραφή του Άκη με τον ίδιο τρόπο.

Η έρευνα που έκανε η ακέραια Ελληνίδα Ζωή Γεωργαντά κατ’ εντολή του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, έφερε στην επιφάνεια σκάνδαλα δεκαετιών. Οι Φάκελοι στάλθηκαν στην δικαιοσύνη και τώρα ασκούνται οι διώξεις υπό την ασφυκτική πίεση του ΥΕΘΑ που εχει αποδείξει ότι δεν λυγίζει, δεν παίζει, δεν συνδιαλλέγεται.
Έτσι άλλωστε εγινε και με τα υποβρυχια. Από το 1999 ο Πάνος Καμμένος είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο που στοίχισε 7 δις στον Ελληνικό λαό. Τότε, όλοι τον ξέσκιζαν και προσπαθούσαν να γελοιοποιήσουν τις καταγγελίες του. Αφού όλοι έτρωγαν.
Χρειάστηκε να περάσουν 12 χρόνια προσπάθειας και μια αποτυχημένη εξεταστική, ωστε ο Πάνος Καμμένος ως επικεφαλής της εξεταστικής για τα υποβρυχια από πλευράς ΝΔ να τεκμηριώσει την μη παραγραφή του εγκλήματος. Οι λογαριασμοί της μίζας Τσοχατζόπουλου ήταν ακόμη γεμάτοι! Άρα το αδίκημα είναι συνεχές…
Το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιάννο Παπαντωνίου. Ο λογαριασμός στην λιστα Λαγκάρντ ήταν γεμάτος και φορτωμένος μέχρι πρότινος. Επειδή ο κύριος Παπαντωνίου δεν πούλαγε αφορολόγητα κουλούρια ωστε να βρεθεί με τόσα λεφτά, είναι αυτονόητο ότι προέρχονται από την «δουλειά» που έκανε.
Όποιος τολμήσει να το συγκαλύψει, θα συνθλιβεί.

 Posted by olympiada στο Αυγούστου 1, 2015

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo