Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα: Σε συνεννόηση με τους δανειστές αποφάσισε να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ


alexis zoiΑπογοητευτικό χαρακτήρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ενώ τόνισε πως έχει πια ξεπεραστεί «αυτός ο κονσερβοποιημένος τρόπος συζήτησης», δεν υπηρετεί την ανάγκη ενημέρωσης και δεν βοηθάει να συγκρίνουν οι πολίτες και τα πολιτικά πρόσωπα και τα κόμματα.
Πολύ σκληρή ήταν η απάντησης της σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα. «Δεν είναι αλήθεια ότι ήταν δύο κόμματα σε ένα» τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου και κατέληξε λέγοντας πως «είναι αλήθεια ότι κάποιοι δυστυχώς και ο πρόεδρός του αποφάσισαν σε συνεννόηση με τους δανειστές να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα μιλώντας στον ΑΝΤ-1 η πρόεδρος της Βουλής επισήμανε ότι η τηλεοπτική αναμέτρηση «εξυπηρετεί να εκφεύγουν από καίρια ερωτήματα εκείνοι που πρέπει να τα απαντήσουν».
Λίγο πριν η κ. Κωνσταντοπούλου είχε σχολιάσει με ένα αιχμηρό tweet την τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, γράφοντας: «Τις μάχες τις δίνουν οι αποφασισμένοι, όχι οι ηττημένοι».
Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι εκτός από θερμούς υποστηρικτές έχει αποκτήσει και φανατικούς εχθρούς, η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι είναι τιμή της «να με εχθρεύονται εκείνοι που ενοχλούνται με αυτά που κάνω».
Τέλος ερώτηθείσα για το αν δείχνει αρχηγικές τάσεις, τόνισε πως δεν την αφορά η διεκδίκηση της εξουσίας, αλλά το κόμμα στο οποίο βρίσκεται να είναι συνεπής ως πολιτικός φορέας σε αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε.


Posted on by  

0 σχόλια:

Blogger Template by Clairvo